Ditt nye liv i Sand sentrum. ALLE SOLGT!

Du har nå en unik mulighet til å anskaffe deg ny og moderne leilighet med heis og parkeringskjeller i Sand sentrum. Velg å leve et bekymringsfritt liv uten å bekymre deg for vedlikehold, og med alle fordeler nyoppførte leiligheter medfører. Nyt gode solforhold og fin utsikt utover naturlandskapet fra din romslige balkong.

Med leilighet på Sandsjordet bor du med flott utsikt over kulturlandskapet, mot Storsjøen, og med gangavstand til det aller meste. Velg mellom flotte 2-, 3- og 4-roms leiligheter i forskjellige størrelser. Alle leilighetene leveres med gode romløsninger og høy kvalitet. Prosjektet ligger i sentrum og har meget god beliggenhet i forhold til alle fasiliteter i området. I umiddelbar nærhet finner man blant annet butikker og bank, bibliotek og flotte turstier. En kort spasertur unna finner du også Milepelen vertshus og hotell, kafe, apotek, legesenter og Sand kirke. I nærområdet ligger både barnehage og skole, samt idrettsanlegg både sommer og vinter. Det blir kort gangvei til sentrumsgata med nyanlagt torg foran nytt bibliotekbygg.

Fantastiske Storsjøen som ligger i umiddelbar nærhet byr på både badestrender, båtmuligheter og fiske for den interesserte. Om man skal ut å reise er det kun 25 minutter til Eidsvoll som er knutepunkt til både Gardermoen, Oslo og Jessheim.